Lijmwerken

dakkapel

Lijmwerken

Hokse metsel & bouwservice in Nieuwleusen heeft zich onder andere gespecialiseerd in het uitvoeren van lijmwerken. Het betreft met name het plaatsen van binnenmuren, waarbij twee werkwijzen kunnen worden toegepast.

Handzame kalkzandsteenblokken kunnen met de hand worden gestapeld en verlijmd met kalksteenlijm. Dit kan zowel bij nieuwbouwprojecten als bij verbouwingen worden toegepast. Door de solide verlijming ontstaat een degelijke muur, die verder afgewerkt kan worden met bijvoorbeeld sierpleister of behang. Ook bestaat de mogelijkheid om een binnenmuur te installeren met massieve elementen, die aangebracht worden met een kraan. Deze constructie is geschikt voor binnenmuren, die een grotere draagkracht moeten hebben dan een muur opgetrokken met de handzame blokken.

Hokse metsel & bouwservice gaat altijd met u in overleg, om zo te komen tot de meest efficiƫnte werkmethode, aangezien geen enkel project hetzelfde is. Wij luisteren goed naar uw wensen en behoeften en baseren daar een duidelijke offerte op, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan. Wij werken in opdracht van particuliere klanten, bedrijven, aannemers en verenigingen van eigenaren. Door onze ruime ervaring en omdat wij alleen de beste materialen verwerken, bent u altijd verzekerd van een optimaal en duurzaam eindresultaat.

Ons werkgebied strekt zich uit in een regio van 100 kilometer rondom Nieuwleusen, waar wij kleine en grote projecten kunnen uitvoeren. Nadat wij de binnenmuren gebouwd hebben kunnen wij deze voor u afwerken, zodat een representatief uiterlijk ontstaat. Naast lijmwerken hebben wij ons gespecialiseerd in voegwerken, betegeling en het aanbrengen van sierpleister om uw wand een egaal en fraai uiterlijk te geven.

Kwaliteit en persoonlijke aandacht voeren wij hoog in het vaandel. Onze vakkennis houden wij voortdurend op peil om zo de optimale service te kunnen leveren en op de hoogte te blijven van de laatste technologische ontwikkelingen op ons vakgebied.

Afhankelijk van de constructie kunnen wij schoon en vuil lijmwerk uitvoeren. Bij schoon lijmwerk worden V-blokken verwerkt en bij vuil lijmwerk gebruiken wij L-blokken. Graag informeren wij over alle mogelijkheden voor uw project, neem hiervoor contact met ons op. Wij vertellen u graag welke oplossing voor u de meest geschikte is en gaan na acceptatie van de offerte voortvarend en betrouwbaar voor u aan de slag. Lijmwerk heeft voor ons geen geheimen meer en die kennis en vaardigheid delen wij graag met u! Daarbij kunt u altijd rekenen op een prima prijs/kwaliteitsverhouding.

Contactgegevens

Adres

Staphorsterweg 12
7711 GA Nieuwleusen

Telefoonnummer

06-28168336

Contactformulier