Meer over Hokse metsel & bouwservice

dakkapel

De werkzaamheden van Hokse metsel & bouwservice

Hokse metsel & bouwservice is werkzaam in een regio van ongeveer 100 kilometer rond Nieuwleusen en heeft zich in ruim 15 jaar van het bestaan gespecialiseerd in het uitvoeren van lijmwerken, metselwerken, voegwerken en timmerwerken. Ook voor het aanbrengen van sierpleisters, cementdekvloeren en allerlei tegelwerken kunt u ons inschakelen.

Wij werken voor particulieren, bedrijven, VVE's en aannemers. Wij richten ons op nieuwbouw en voeren ook verbouwingen uit. Bij ons is de klant nog altijd koning. Wij geloven in een persoonlijke benadering, het leveren van de beste kwaliteit en een flexibele houding.

Metselwerk kunnen wij uitvoeren in alle gangbare steenverbanden en kunnen volledige woningen metselen, van maaiveld tot en met schoorsteen. Nadat het metselwerk afgerond is, worden de voegen aangebracht, dit kan in verschillende vormen worden afgewerkt, afhankelijk van uw wensen en de uitstraling van de muur die u verlangt. Ook kan er gekozen worden voor verschillende kleuren voegen, waarmee u het karakter van uw pand vorm kunt geven.

Voor het plaatsen van binnenmuren voeren wij professioneel lijmwerk uit. Hierbij kunnen handzame blokken worden verlijmd, die met de hand worden aangebracht, maar ook kan gekozen worden voor elementen lijmwerk, die geplaatst worden met behulp van een kraan. De blokken worden dan onderling verlijmd met kalksteenlijm, waardoor een solide verbinding tussen de verschillende blokken ontstaat. De binnenmuren worden geplaatst in (nieuwbouw)woningen, bedrijfspanden en appartementencomplexen.

Ook voor timmerwerken bent u aan het goede adres bij Hokse metsel & bouwservice. Wij verzorgen onder andere cascobouw, het aanbrengen van funderingen, kapwerken en stelwerk. Ook voor alle tegelwerken vindt u in ons een deskundige en betrouwbare partner. Wij maken gebruik van de beste tegelsoorten en tegellijmen, waardoor u verzekerd bent van een degelijk en duurzaam resultaat.

Wilt u een sierpleister laten aanbrengen of vervangen? Dan kunt u vertrouwen op onze expertise en ervaring, wij zorgen voor een fraai resultaat op uw wand en/of plafond. U bepaalt zelf de decoratieve structuur en wij voeren het voor u uit.

Bij Hokse metsel & bouwservice kunt u ook terecht voor het storten en afwerken van cementdekvloeren. Wij kunnen deze voor u realiseren in alle gewenste druksterktes (015, 020, 030 en 040). Hierin leveren wij maatwerk, helemaal afgestemd op de situatie op locatie en passend bij de behoeften van de opdrachtgever.

Bent u dus op zoek naar een bedrijf wat een veelheid aan projecten voor u kan uitvoeren en wilt u zich verzekeren van een betrouwbare partner, die beschikt over een specialistische vakkennis? Neem dan vandaag nog contact met ons op per telefoon of per e-mail, wij zijn u graag van dienst.

Contactgegevens

Adres

Staphorsterweg 12
7711 GA Nieuwleusen

Telefoonnummer

06-28168336

Contactformulier